Quantcast

[PATCH] aqua: handle 'noenhanced' correctly

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[PATCH] aqua: handle 'noenhanced' correctly

Jun T.
With aqua terminal (enhanced mode = default),
'noenhanced' in 'set title' etc. does not work. For example

gnuplot> set term aqua enhanced
gnuplot> set title 'test_1' noenhanced
gnuplot> plot sin(x)

the '_1' is still in subscript.

A simple patch is attached.


------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, SlashDot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
gnuplot-beta mailing list
[hidden email]
Membership management via: https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gnuplot-beta

aqua-ingore-enhanced.patch (572 bytes) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: [PATCH] aqua: handle 'noenhanced' correctly

sfeam
On Monday, 02 January 2017 10:00:32 AM Jun T. wrote:
> With aqua terminal (enhanced mode = default),
> 'noenhanced' in 'set title' etc. does not work.

Applied for 5.0 and 5.1

thanks


> For example
>
> gnuplot> set term aqua enhanced
> gnuplot> set title 'test_1' noenhanced
> gnuplot> plot sin(x)
>
> the '_1' is still in subscript.
>
> A simple patch is attached.
>


------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, SlashDot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
gnuplot-beta mailing list
[hidden email]
Membership management via: https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/gnuplot-beta
Loading...